Over Breda Senior

Breda Senior wil iedereen in Breda bewust maken van het feit dat we allemaal ouder worden. Dat klinkt heel logisch, maar als we in 2040 klaar willen zijn voor het hoogtepunt met betrekking tot vergrijzing, moeten we het nu agenderen en beleid op maken.

 

Dit doen we op een positieve manier, met heel veel enthousiasme. En gelukkig doen we dat niet alleen. Steeds meer mensen vinden het belangrijk een bijdrage te leveren en te werken aan de bewustwording van het feit dat senioren een krachtig onderdeel zijn van onze samenleving. Nu en in de toekomst. Lang leve Breda! 

Missie en visie

We laten onze ouderen in hun kracht laten zien, optimistisch, gelukkig vitaal en met plezier. We verbinden iedereen in Breda, want we moeten dit samen doen. We zoeken niet alleen verbinding tussen initiatieven, maar ook tussen generaties die we graag samen brengen. Breda Senior laat je dingen ontdekken en biedt je de mogelijkheid om dingen te proberen waar je eerder niet aan gedacht had. Dat kan in de vorm van activiteiten, maar ook vrijwilligerswerk. 

Lees meer

Onze speerpunten

Breda Senior heeft een aantal duidelijke speerpunten geformuleerd. Vijf punten die bijdragen aan het succes van dit platform. Een platform dat van ons allemaal is, waar we trots op zijn. Want senior is een eretitel, hier in ons mooi Breda!

Lees meer

Ons Manifest

Onze oproep aan alle Bredanaars. Een duidelijke boodschap waar steeds meer mensen, bedrijven en initiatieven zich achter scharen. Waar we trots op zijn, want wij vinden senior een echte eretitel.

Lees meer