In Breda worden we samen ouder.

Breda Senior brengt niet alleen generaties samen, maar ook mooi bedrijven en organisaties. We zijn trots op alle partijen met wie we tot nu toe hebben samengewerkt.

Ben jij al vrijwilliger in Breda? Zoek je nog werk als vrijwilliger? Of heb je een vraag over vrijwilligerswerk in Breda? Dan staat MOOIWERK voor je klaar!

Bekijk website

De Seniorenraad Breda is een onafhankelijk adviesorgaan dat door de gemeente Breda is ingesteld.

Bekijk website

Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Voor ouderen, volwassenen, jongeren, kinderen en mensen met een beperking.

Bekijk website

Breda Senior is onderdeel van Gemeente Breda die zich actief in wil zetten voor deze steeds groter wordende groep senioren.

Bekijk website

Breda Senior werkt met studenten van Avans Hoge School samen om onderzoek te doen naar senioren in Breda, om behoeften en wensen in kaart te brengen.

Bekijk website

De creatieve studenten van St. Joost Kunstacademie hebben senioren in Breda een gezicht gegeven in het project ‘Verzilvering verzilveren.’

Bekijk website

De studenten van Rooi Pannen staan altijd klaar voor Breda Senior om tijdens evenementen iedereen van een lekker hapje te voorzien.

Bekijk website

Bij Zorg voor elkaar Breda kun je altijd terecht met al je vragen over hulp en zorg. Samen zoeken ze altijd naar de beste oplossing.

Bekijk website

Thebe Woonzorgcentrum IJpelaar was het adres om de expositie Verzilvering verzilveren te bekijken. Een warm welkom voor iedereen.

Bekijk website

GGD West-Brabantbewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen ze door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen.

Bekijk website

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) biedt mantelzorgers informatie, advies en hulp op maat. Dat doen we op verschillende manieren. Op kantoor, op locatie of digitaal.

Bekijk website

Het Dementienetwerk Breda en omstreken is een samenwerkingsverband tussen aangesloten gemeenten, zorg, huisartsen en welzijnsaanbieders, Alzheimer Nederland en GGD West Brabant.

Bekijk website

Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ook leuke spellen te spelen? Dan ben je welkom bij SooS, dé senior club.

Bekijk website

Vrijwilligersorganisatie Gilde De Baronie is actief in Breda en omgeving met veel activiteiten, veelal gericht op senioren.

Bekijk website

Wil je ook samenwerken?

Laat het ons weten!